Kylteknik i Kalmar

Ta hjälp av oss på Kylteknik i Kalmar AB när du har behov med installation av kyl- och frysanläggningar, installationer av värmepumpar eller luftkonditionering. Vi erbjuder tjänster som projektering, konstruktion, installation och service. Hos oss på Kylteknik i Kalmar arbetar professionella tekniker som har lång erfarenhet av branschen och en stor kunskapsbank. Anlita oss oavsett om det gäller ett mindre eller ett större projekt, vi är alltid redo att hjälpa till.

Vi är styrda av myndighetskrav i hela vår verksamhet och för att säkerställa hög kvalitet i alla jobb vi utför, har vi noggrant utarbetade rutiner för egenkontroll och slutkontroll av genomförda projekt. Totalkvalitet är vårt måtto och en viktig del av vårt arbete, därför arbetar vi också ständigt för att dina anläggningar skall vara optimalt intrimmade för en så låg energiförbrukning  som är möjlig beroende på anläggningarnas tekniska status.

Oavsett om du behöver hjälp med en installation av en mindre komfortkylanläggning eller om du ska installera ett stort processkylaggregat i en datahall finns vi till hands.
Till oss kommer kunder inom industri, kommersiella- offentliga sektorn såväl som lantbruk med stora kylanläggningar samt privata fastighetsägare

Välkommen till oss på Kylteknik i Kalmar AB! En del av ACE-Gruppen.